Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Linnéa Gardefjord: ”Väntar på att Coca-cola ska släppa sitt hemliga recept”

Publicerad: 26 april 2020, 08:17

Kings art director Linnea Gardefjord hoppas att branschen blir mer solidarisk, tittar på Fleabag och längtar efter att få äta en tröt sallad tillsammans med kollegerna.


Ämnen i artikeln:

KingCoronaviruset

Hur har du upplevt de här veckorna?
Som världens långsammaste kaos. 

Vad har den här tiden väckt för tankar om din yrkesroll?
Min mormor frågade en gång vad jag jobbade med och hon svarade störigt - ”Art director? Ett sånt där låtsas jobb som egentligen inte behövs”. Man är liksom inte läkare som generellt alltid har hög efterfrågan och hög status över hela världen. Men jag är himla glad för mitt icke-jobb, och känner trots allt att världen behöver lite god art direction just nu.

Hur tror du att vår bransch kommer att vara förändrad när vi befinner oss på andra sidan, när marknaden är stabiliserad och när osäkerheten delvis har skingrats?
Den kommer att vara tärd, precis som hela samhället. Förhoppningsvis lite ödmjukare. Jag tror också vi kommer va utsvultna på humor och vackra icke-ting. 

Vilka förändringar hoppas du på? 
Lite solidaritet. Men vågar samtidigt inte hoppas på nånting just nu. 

Kommunikation som du inspireras av just nu
Helt ogenerat vår kampanj för Childhood ”Covid-19 är visst farligt för barn”, som fick fler views en självaste drottningen. Väntar på att Coca-cola ska släppa sitt hemliga recept precis som, Mc Muffin, Whopper och Disneys kanske inte så svensk-kända Dole Whip. Populärkultur som har betytt mycket för dig i ditt liv och din karriär (film, bok serie etc.)
Kan inte släppa tv-serien Fleabag eller dess skapare Phoebe Waller-Bridge. Såg en inspelad enmansföreställning med henne som var extremt gripande. Helt ofattbart hur en människa kan få det att funka, en inspelad teaterföreställning?!

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.


Kan tydligen inte heller släppa att Rachel Cusks nyutgåvor är så fint designade att jag köpte hem samma bokserie två gånger. 

En plats som betyder mycket för dig som du längtar till just nu
Allt som är utanför lägenheten. Längtar till källsorteringsstationen. Längtar extremt efter att få äta en trött sallad från Panini med mina kollegor. 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

KingCoronaviruset

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.