Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Linus Karlsson om toppjobbet på Ikea: ”Krångla till det kan vem som helst göra, att förenkla och vara tydlig är det svåra”

Publicerad: 29 mars 2021, 12:12

Trots att Linus Karlsson är Reklamsveriges mest framgångsrika har han länge hållit en låg profil.

Foto: Anria Alfred

När reklamgeniet Linus Karlsson nu axlar rollen som global kreativ chef över Ikeas marknadsföring och produktutveckling ser han det som att han ansluter till det företag som stått för en stor del av hans kreativa fostran. ”För mig är det viktigaste att Ikea fortsätter att lyssna på sin inre och egensinniga röst” säger han till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Linus KarlssonIKEAIkea

I slutet av förra veckan stod det klart att Linus Karlsson skulle ta över rollen som kreativ chef över marknadsföring och produktutveckling på Ikea. För många läsare är Linus Karlsson

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Linus KarlssonIKEAIkea

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.