Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Live and let vote"

Publicerad: 16 juli 2010, 08:16

S-kandidaten Evin Cetin fick stor uppmärksamhet förra året för sin pizzeriakampanj inför Europavalet, i år kör hon uppföljningskampanjen "Barfota på väg mot riksdagen". I dagarna släpper Magnus Andersson (C) sin personvalskampanj, som han hoppas ska ta honom ända in i riksdagen.


Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Bild: Per Demervall

Kan man kryssa sig till Riksdagen som seriefigur? Det är frågan centerpartisten Magnus Andersson,  fjärdenamn på Centerpartiets riksdagslista i Stockholms län och förbundsordförande för CUF när han nu släpper sin helt serieteckningsinspirerade kampanj.

Tecknaren är Per Demervall, bland annat känd för artistpresentationerna i Melodifestivalen.
- Vi hoppas kunna nå fler människor och starta samtal, vem reagerar inte på den Bondinspirerade kommunikationen, säger Magnus Andersson i en kommentar.
- Att prata om lägre ingångslöner, slopa Las och högre hus provocerar i sig, gör man det med glimten i ögat så hoppas jag att fler får upp ögonen för politiken och mig som riksdagskandidat och till sist väljer att kryssa mig, säger Magnus Andersson.

För att se fler bilder, klicka här

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.