Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Loa Falkman driver med tabben inför nyårsafton

Publicerad: 28 december 2015, 07:07

I årets sista ICA-film skojar Loa Falkman om förra årets tabbe i SVT.

I årets sista reklamfilm för ICA tar Loa Falkman, i rollen som ICA-Stig, chansen att bjuda på sig själv och skoja om tabben under förra årets nyårsringning på Skansen.


Ämnen i artikeln:

KingLoa FalkmanIcaIca-StigReklamfilm

2014 fick Loa Falkman hedersuppdraget att läsa Alfred Tennysons Nyårsklockan i SVT:s direktsändning från Skansen. Men klockorna började ringa in det nya året redan innan diktens slut. Dagen efter blev Loa Falkman syndabock.

I ICA:s sista film för året väljer man tillsammans med reklambyrån King att ta avstamp i fjolårets händelse.

– Det här tyckte både vi och Loa var en rolig historia just till nyår. Tajming är ju allt och vi ser en möjlighet att driva försäljning genom att lyfta något oväntat som får folk att skratta, något man kan känna igen sig i och prata om, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör ICA Sverige AB i ett pressmeddelande.

Fotnot: I en intervju med Mitti i augusti berättade Loa Falkman att han blivit av med hedersuppdraget i SVT, på grund av rollen som ICA-Stig. På nyårsafton blir det i stället operasångaren Malena Ernman som ringer in det nya året.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.