Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Locomotiv ny byrå åt Farsor och Morsor på stan

Publicerad: 13 november 2008, 16:12

Locomotiv har inlett ett samarbete med den ideella organisationen Farsor och Morsor på stan. Samarbetet initierades på en bal.


Louise Lind

– Det ska bli fantastiskt kul att få jobba med Locomotiv. Det känns som vi har vunnit högsta vinsten, säger Louise Lind, kommunikationsansvarig på Farsor och Morsor på stan.

Samarbetet blev klart för cirka en vecka sedan. Allt startade dock med en bal.
– Det var en bal som arrangerades till förmån för Farsor och Morsor på stan där en av Locomotivs anställda var med. Hon kände att det fanns saker de kunde göra för oss så vi bestämde en träff. Sedan har det bara rullat på och de är nu vår nya husbyrå. Vi har ett enormt behov av att synas men har inte pengarna alls. Det här känns fantastiskt, säger Louise Lind.

Farsor och morsor har idag 38 aktiva medlemmar. Alla är i samma ålder och av samma härkomst. Organisationen har inte jobbat med någon byrå tidigare.

– Vi hoppas att Locomotiv ska hjälpa oss att synliggöra organisationen och att det ska leda till fler medlemmar och rätt medlemmar. Vi behöver folk som ser långsiktigt på det här och som vill göra något för andra över tid. Vi behöver öka vuxennärvaron på stan och vi behöver få en större bredd bland medlemmarna. Bland annat har vi alldeles för få vuxna med invandrarbakgrund.

Locomotiv kommer bland annat se över föreningens strategiska plattform, profilprogram och webbplats. Allt med syfte att öka antalet aktiva medlemmar i föreningen.

Arbetsgrupp Locomotiv:

Magnus Nelsson (Projektledare)
Susanna Wall (Projektledare webb)
Emelie Briston (Produktionsledare)
Erika Svensson (AD)
Tobias Tolvanen (AD webb)
Karolina Sjöholm (Copywriter)

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.