Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lokakampanj av SVT:s succéproducent

Publicerad: 4 maj 2012, 09:35

Mineralvattensvarumärket Loka lanserar de nya smakerna Jordgubb Lakrits, Banan Kiwano och Päron Pitanga genom en serie dokumentärfilmer av Agnes-Lo Åkerlind, producent bakom SVT Play-succérna Rebecca & Fiona och Danne & Bleckan.

Ämnen i artikeln:

LokaAgnes-Lo Åkerlind

FH

Fredrik Hazén


Filmerna utgår från ett koncept med mash-ups, en musik och medie-teknik som går ut på att blanda sådant som aldrig tidigare mötts. En av dem handlar om tatueraren Joel Madberg som skapar bakverk tillsammans med konditorn Johan Sandelin, från anrika Vete-Katten i Stockholm. Joels uppgift var att masha den hårda tatueringsstilen med det mjuka i konditori- och bakvärlden.

– Anledningen till att jag nappade på projektet var att jag fick gå loss i ett konditori som knappast hade släppt in mig annars. Jag måste baka tårtor minst sex gånger per år och tänkte att det vore kul att få testa det på riktigt och samtidigt fritt få använda min konststil i skapandet, säger Joel Madberg i ett pressmeddelande.

Filmerna läggs upp på Lokas hemsida och är uppdelade i tre episoder.  Nästkommande vecka får vi se skivaktuella duon VAZ göra en låt med Stockholmsljud. Veckan efter det kommer sista delen där konstnärerna Igor Zimmermann och Yuri Suzuki ger robotar känslor.

Reklambyrå: TBWA

PR-byrå: Jung Relations

Digital byrå: Digitas

Mediebyrå: Starcom

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev