söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lokala sexprognoser från Lowe Brindfors

Publicerad: 13 juni 2013, 12:57

Staffan Schmidt som lädervekspresentatör

Här kan du var du än befinner dig i Sverige, få din lokala liggprognos från Enheten för sexualitet och hälsa inom Stockholms Läns Landsting.

Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

KB

Krister Berntsson


På fredag den 13 juni går Liggprognosen upp på kondom08.nu. Det handlar om "liggprognoser" som är inspirerande av SVTs väderprognoser. Här kan du var du än befinner dig i Sverige, få din lokala liggprognos. Hur blir dina utsikter till eventuellt sexuellt samliv där du befinner dig under sommarmånaderna?

Liggprognosen uppdateras kontinuerligt. SVT profilen Staffan Schmidt gör här en come-back som meteorolog i Liggprognosen.

Det är Lowe Brindfors första kampanj för LAFA som syftar till att få ungdomar som är på resande fot i sommar och musikfestivalsverige att ha säkrare sex. Detta mot bakgrunden av att många unga har oskyddat sex, hos unga vuxna är det betydligt fler som drabbas av en könssjukdom.

– Få saker spekuleras det lika mycket i som sommarvädret och utsikterna att få ligga, Förhoppningsvis hjälper Liggprognosen till med att besvara åtminstone den ena frågan, säger Tim Scheibel, kreatör på Lowe Brindfors.

– Det har varit en intensiv och väldigt rolig produktionsperiod för att få allt att    klaffa, säger Robert Pantzar, kommunikationsansvarig på LAFA. Nu ska det bli väldigt spännande att se hur kampanjen mottas. Att arbeta med en ny byrå är inspirerande och ställer krav på både oss på Lafa och på den nya byrån. Det är en hårfin linje mellan att vara plump och hitta det där uttrycket som funkar hos målgruppen. Nu hoppas vi att så många unga stockholmare och gotlänningar som möjligt passar på och beställer gratis kondomer på kondom08.nu.

Efter Liggprognosen kommer ytterligare två kampanjer för Lafa. Stophiv-gruppens kampanj som kommer i anslutning till Pridefestivalen samt Klamydiamåndagen strax efter skolstart.

Ansvariga hos LAFA:
Robert Pantzar Kommunikationsansvarig
Edward Summanen

Arbetsgrupp Lowe Brindfors:
Magnus Wretblad Projektledare
Rickard Villard ECD
Markus Björk Digital Producent
Tim Scheibel Art Director
Henning Wijkmark Copywriter
Annette Nygårds Producent
Oscar Erlandsson Planner
Original: Calle Reimius
Noel Pretorious Graphic Art
David Drew Graphic Art
Rasmus Sjöborg Graphic Art
Regi: Patrik Larsson, Carl-August Savgård filmproduktion
Produktion: Dareville Webproduktion

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev