Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Loreen + H&M = sant

Publicerad: 14 november 2012, 11:26

Bilder tagna från Loreens Facebook-sida.

Loreen följer i fotstegen av Hello Kitty, Angry Birds, Davie Bowie och Justin Bieber som tryck på plagg i H&Ms butiker.


Ämnen i artikeln:

H&MLoreen

Loreen, som fick ett stort genombrott både i Sverige och  internationellt, efter sin vinst i Eurovision Song Contest i våras har  sedan dess synts överallt.

Nu kommer hon även att synas i H&M:s butiker i Sverige, Tyskland och  Spanien då t-shirts med hennes bild kommer att säljas hos klädkedjan.

– Förutom våra egna kreatörer och printdesigners så jobbar vi även med  olika typer av licenser för tryck på våra plagg, säger Johanna Dahl,  pressansvarig på H&M, till Resumé.

Det kan vara allt från populära figurer som Hello Kitty, Snobben eller  Angry Birds till olika artister som exempelvis David Bowie och  Justin Bieber.

Varför just Loreen?
– Just nu har vi en t-shirt med Loreen-tryck på vår  flickavdelning, då hon är en aktuell och framgångsrik artist, säger  Johanna Dahl och tillägger:

– Det finns dock inga planer i dagsläget på  något utökat samarbete.

Varför just marknaderna Sverige, Tyskland och Spanien?
– Som med övriga modevaror i vårt sortiment så tittar vi på vart vi tror  att produkterna passar bäst, och i det här fallet valde vi marknaderna  Sverige, Tyskland och Spanien.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

H&MLoreen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.