Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lotto-drömmen: Finlandsfärja till rivieran

Publicerad: 11 augusti 2014, 09:30

Tunnelbanestation i Thailand och en jättestaty av Ravelli. Nu kommer King med nästa önskedröm för Lotto – en finlandsfärja till franska rivieran.


Ämnen i artikeln:

Lotto

Ni minns säkert det 40 meter höga huset föreställande målvaktsikonen Thomas Ravelli, tunnelbanestation i Thailand, bilbanan i full skala och hemma-giget från musikgruppen Kiss. Genom åren har Lotto och King tagit fasta på unika drömmar och hur de realiserats efter en Lotto-vinst.

Nu är det dags för nästa unika dröm att bli verklig.

– Årets Lottofilm handlar om semesterdrömmar och beslutsångest där en familj står i valet mellan att åka Finlandsfärja eller att åka till Rivieran. Efter en Drömvinst på Lotto behöver de inte välja. De köper helt enkelt en Finlandsfärja som de seglar till Rivieran, säger Mikael Holmgren kommunikationsansvarig för Lotto på Svenska Spel i ett pressmeddelande.

I Kings kampanj en reklamfilm för tv, en längre version för webben samt tre kortare filmersom kommer att varvas under året. Till det kommer radiospottar som fortsättar berätta historien.

Spottarna bygger på riktiga "busringningar" till olika företag där familjen undrar om båten får plats eftersom den är lite stor.   Kampanjen startade i går.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lotto

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.