Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lotto låter dig uppleva livet som spelare i Djurgårdens IF

Publicerad: 12 oktober 2017, 09:26

Provträna med Djurgårdens IF, skriv på kontrakt med sportchefen Bosse Andersson och gör debut i Allsvenskan. I virtual reality.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelLottoPR-ByråerPostDjurgårdens IFReklamVirtual realityVR-teknik

Att bli fotbollsproffs är en avlägsen dröm för många. Men nu gör Lotto det lite enklare att uppleva hur det känns. I en ny kampanj har de skapat en VR-upplevelse kring hur det kan kännas att lira med DIF i Allsvenskan.
– Lottos miljonärsfabrik gör fler än 100 svenskar till miljonärer, varje år. Med upplevelsen av att bli ett fotbollsproffs vill vi låta ännu fler pröva på hur det känns att bocka av sin Bucket list, säger Charlotte Burlin, marknadschef turspel på Svenska Spel, i ett pressmeddelande.

Idag släpps den första delen av Bucket list:" Att bli fotbollsproffs" en 180-video som låter tittaren uppleva en provträning med Djurgårdens IF. Kameran placerades på en spelare i Djurgården under en vanlig träning på Djurgårdens träningsanläggning Kaknäs IP.

I nästa del får man följa med in på kansliet och möta sportchefen Bosse Andersson. Upplevelsen kulminerar på söndag när Djurgårdens IF möter Sirius. Med hjälp av en specialkamera och en av spelarna kommer en inmarsch för första gången någonsin att livesändas på Facebook i 180-video.

Här nedan kan du uppleva att träna med laget i 180 graders video.

Arbetsgrupp:
Uppdragsgivare Svenska Spel
Charlotte Burlin – Marknadschef Turspel
Mikael Holmgren – Kommunikationsansvarig Lotto
Johan Svensson – PR-ansvarig

Huvudbyrå och konceptansvarig för Bucket list:
King

PR
POST

Produktionsbolag
Crisp Film

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.