Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Louis Vuitton väljer säkra kort

Publicerad: 19 december 2007, 10:00

I februari startar den nya kampanjen för Louis Vuitton, som består av bilder på sex kända toppmodeller. Kampanjen kommer att synas i modemagasin världen över.


I vårens kampanj väljer Louis Vuitton att använda sig av ett flertal kända toppmodeller för att sälja företagets väskor.

Från och med februari kommer Naomi Campbell, Eva Herzigova, Angela Lindvall, Claudia Shiffer, Stephanie Seymour och Natalia Vodianova synas i diverse modemagasin.

Kampanjen, som är fotograferad av Mert Alas och Marcus Piggott, statar med bilder på Stephanie Seymour och Eva Herzigova.

Hela fotograferingen filmades också av regissören Zoé Cassavetes, som bland annat regisserat filmen ”Broken English”.

Med start den 28 december kommer hela filmen att kunna ses på louisvuitton.com. Från och med imorgon, den 20 december, kommer också en förhandsvisning finnas på sajten style.com.

Fem av de sex modellerna i kampanjen deltog även i Louise Vuittons Parisvisning där de var utklädda till sjuksköterskor som en hyllning till Richard Prince målningar.

Inspirationen till den kommande kampanjen kom också från konstnären. Ett av föremålen från Prince utställning, en gul Dodge, kommer också att finnas med på en av bilderna tillsammans med alla modellerna.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.