Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lowe Brindfors Magnum-värvning

Publicerad: 20 juni 2013, 15:12

Daniel Smedfors lämnar F&B för Lowe Brindfors.

Daniel Smedfors lämnar landets ledande reklambyrå Forsman & Bodenfors. Nya jobbet: Kundansvarig projektledare för några av Lowe Brindfors större kunder, bland annat det globala digitala Magnum-uppdraget.


Ämnen i artikeln:

MagnumLowe BrindforsDaniel SmedforsAnnette GårdöForsman & BodenforsF&B

Lowe Brindfors, som har medvind igen, förstärker projektledarsidan med Daniel Smedfors från Forsman & Bodenfors. Han har de senaste åren varit projektledare för bland annat if Skadeförsäkringar, Systembolaget, Apoteket, Coop, Tele2 Holland och Unicef och har många nationella och internationella kreativa priser på meritlistan.

På Lowe Brindfors kommer Daniel Smedfors att jobba med flera av byråns största kunder, däribland Magnum.

– Daniel är en drömrekrytering och vi är oerhört glada över att han har valt att bli del av vårt team. Vi är i en tillväxtfas och vi behöver motorer som med mycket energi, vass affärsförståelse och kreativt fokus hjälper oss att driva utvecklingen av byrån. Vi har en stark tilltro till att han kommer bidra med mycket skillnad för våra kunder och för Brindfors kultur, säger Lowe Brindfors vd Annette Gårdö i ett pressmeddelande.

Daniel Smedfors har arbetat på F&B sedan 2007. Han har även ett förflutet som projektledare på Acne och Spray. Han tillträder den 15 augusti.

– Jag har fått ett väldigt positivt intryck av den nya ledningen med Annette och Rickard i spetsen och jag ser med stor förväntan fram emot att bli en del av Lowe Brindfors-teamet i augusti, säger Daniel Smedfors.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.