tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lowe Brindfors rekryterar guldäggs-kreatör

Publicerad: 24 maj 2013, 07:31

Patrik Reuterskiöld.

Lowe Brindfors rekryterar Patrik Reuterskiöld, en av McCann Stockholms mest erfarna och prisvinnande kreatörer. Han har genom åren jobbat med storkunder som ICA, Carlsberg, SEB och H&M. Nu blir han kundansvarig art director för några av Brindfors större kunder.

Ämnen i artikeln:

McCann StockholmLowe BrindforsPatrik Reuterskiöld

MH

Magnus Helander


Lowe Brindfors förstärkte tidigare i år det kreativa teamet med Desiré Engström och Jeremy Phang från Forsman &  Bodenfors.

Nu anställer byrån även Patrik  Reuterskiöld, senast på McCann men med ett förflutet även på King, bland annat.

– Vi är väldigt glada över att lyckats knyta till oss en av de absolut  bästa. Förutom att Patrik är en ovanligt härlig och positiv typ så är  han också en erkänt duktig konceptuell kreatör. Han gör det komplicerade  och komplexa skönt humoristiskt och enkelt – det är konsekvent i hans  jobb för kunder som ICA, SJ, SEB och inte minst Max hamburgare som han  ju vann guldägg i integrerat för i år, säger  Lowes ECD Rickard Villard.

Patrik Reuterskiöld tillträder den 12 augusti. Lowe Brindfors har medvind igen efter ett par motiga år. Nyligen vann byrån BMW och Mini som tidigare anlitat Jung von Matt. Uppdraget beräknas vara värt runt 5 miljoner kronor.

– Brindfors är inne på en väldigt bra väg, de har fått in ett flertal  nya kunder samt att de redan jobbar med många roliga kunder, både de  stora som de mindre. Det som avgjorde mest är att jag delar Rickards och  Annettes (Gårdö, vd, reds anm)) syn på reklam, hur den ska göras och vad som krävs. De har ett  tydligt kreativt fokus kombinerat med skarp affärsförståelse.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev