Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lowe Brindfors superprojektledare till Electrolux

Publicerad: 26 juni 2012, 13:32

Anna Laestadius.

I går skrev Resume.se att toppduon Niclas Carlsson och Josephine Wallin lämnar Lowe Brindfors. Nu är det klart att även byråns superprojektledare Anna Laestadius försvinner, till tidigare kunden Electrolux.


Ämnen i artikeln:

Anna LaestadiusLowe BrindforsAnnette Gårdö

Lowe Brindfors – med nya vd:n Annette Gårdö och Richard Villard, executive creative director, i spetsen – håller på att strukturera om verksamheten. Folk lämnar och nya namn är på väg in.

I dag kan Resume.se berätta att superprojektledaren Anna Laestadius, som värvades från Absolut 2008, lämnar byrån. Hon har sagt upp sig för än en så länge hemlig tjänst på Electrolux, som tidigare anlitat Lowe Brindfors men som nu i stället valt DDB som reklambyrå.

Anna Laestadius var reklamchef pa Absolut och en riktig storvärvning för Lowe när det begav sig. Hon kom in och fick omedelbart ansvaret för 30-miljonerskontot för Saab.

Sedan jobbade hon med Electrolux där hon blev så omtyckt att hon hyrdes ut till vitvarujätten.

– Det är ganska naturligt att hon går till Electrolux eftersom hon har varit uthyrd dit i ett år, säger Lowe Brindfors vd Annette Gårdö till Resume.se.

Om förlusterna av kompetent personal säger Gårdö att det "alltid är omsättning" i reklambranschen.

– Vi omstrukturerar ju nu och tittar ständigt på nya talanger och etablerade namn. Det är folk på väg in, men jag kan inte säga mer om det nu.

Resume.se har sökt Anna Laestadius. Erik Zsiga, presschef på Electrolux, vill ännu inte avslöja vilken tjänst hon fått inom företaget.

– Det blir inte officiellt förrän i oktober, säger Erik Zsiga.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.