Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lowe Londons vd hoppar av

Publicerad: 29 januari 2008, 07:30

Lowe Londons vd Amanda Walsh har hoppat av utan att någon ordinarie ersätter har utsetts. Byråns ägare IPG har planer på att ge Lowe Brindfors systerbyrå en framflyttad position i den globala organisation.


Amanda Walsh. Foto: www.ipa.co.uk.

Amanda Walsh fick ta över det tunga rodret på Lowe London när byrån tappade sitt stora konto hos dagligvarukedjan Tesco för knappt två år sedan.

Enligt Lowes talesmän har hon fått byrån på fötter igen medan andra hävdar att den fortfarande är under isen. Men tillsammans med Lowe Brindfors är Lowe London byrånätverkets ledande byråer i Europa.

Nu har Walsh lämnat utan kommentar.

Creative director Ed Morris och chefen för strategifrågor Rebecca Morgan tar över hennes jobb tills vidare.

Enligt Gurdian ska Lowe Worldwides chef Steve Gatfield ta över ansvaret för Londonbyrån. Han å andra sidan ska lämna Lowe om ett halvår för högre poster i moderbolaget IPG. Därför pågår en jakt efter en ny vd för Lowe Worldwide och byrån i London.

Guardian hävdar nu att Lowe har planer på att flytta över några av de globala kunderna till London som får en mer central position i byrånätverket.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.