Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

LRF kampanjar för svensk ost

Publicerad: 30 oktober 2015, 09:09

LRF vill att du ska lägga svensk ost på mackan. Det berättar de i en ny reklamfilm signerad Hummingbirds.


Ämnen i artikeln:

HummingbirdsReklamfilmLRF

Den nya kampanjen är en del i LRF Mjölks ambition att stärka varumärkena Präst, Herrgård och Grevé. I filmen får tittarna lära sig om de olika ostarnas historia.
– Få känner till traditionerna bakom Präst, Herrgård och Grevé, eller att varumärkena garanterar att osten är gjord i Sverige, på svensk mjölk. Målet med kampanjen är att konsumenterna ska känna sig tryggare i ostdisken, säger Kristina Sörensen, varumärkeschef på LRF Mjölk i ett pressmeddelande.

Byrån som ligger bakom kampanjen är Hummingbirds. De har i sin tur anlitat regissören Tomas Skoging på Acne Production som har skapat en film inspirerad av gammaldags Hollywood-hantverk.
– Det har varit otroligt roligt att få arbeta med de här svenska klassikerna. Vi kände direkt att det var historierna bakom ostarna vi ville lyfta fram, och vi tror att den berättarglädjen märks i filmerna, kommenterar Peder Westerberg, CD på Hummingbirds.

Arbetsgrupp:

LRF Mjölk
Kristina Sörensen – varumärkeschef

Hummingbirds
CD – Peder Westerberg
Copy – Emil Löfman
AD – Calle Hasselblad
Projektledare – Clas Vingård
Produktionsledare – Åsa Simonsson

Acne Production
Regissör – Tomas Skoging
Producent – Fredrik Skoglund

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

HummingbirdsReklamfilmLRF

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.