Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

M&C Saatchi fortsätter plocka kunder

Publicerad: 14 april 2014, 11:23

M&C Saatchi vinner ännu ett storföretag.

Förra veckan stod det klart att Norweigan valde kommunikationsbyrån M&C Saatchi. Nu fortsätter framgångarna med Ramlösa som ny kund efter en upphandlingsprocess.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerM&C Saatchi

Samarbetet kommer att ta avstamp i byråns filosofi som handlar om att enkla idéer fastnar snabbare och stannar kvar längre i medvetandet.

– Det känns jättekul. Vi ser fram emot att börja jobba med båd Norweigan och Ramlösa – det alltid roligt att vinna uppdrag. Båda uppdragen är fantastiska. Och Ramlösa är ett ikoniskt svenskt varumärke med en fin produkt, säger Linda Elers, copywriter och partner på M&C Saatchi.  

I dag är det 20 personer som jobbar på M&C Saatchi, men i och med de nya uppdragen kommer byrån att se sig om efter fler medarbetare.  

– Vi har redan ett fantastiskt team i Stockholm och kapacitet. Men vi kommer självklart titta på att stärka upp teamet ytterligare genom anställningar, partners och resurser från nätverket.

Uppdraget startar direkt.  

– Vi kommer att göra det här tillsammans med Ramlösa. De har kommunicerat sina produkter under en lång tid och vi kommer att ta hänsyn till hur de gjort tidigare. Vår ambition är alltid att bidra till en dramatisk och positiv mätbar ändring, säger Linda Elers.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerM&C Saatchi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.