Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

M&C Saatchi värvar King-duo

Publicerad: 27 november 2013, 09:30

Linda och Alex Elers.

Foto: Pressbild.

Linda Elers (copy) och Alexander Elers (ad) har varit tongivande på King under de senaste åren med ett stort antal pribelönta kampanjer. Nu väljer de båda att röra på sig.


Ämnen i artikeln:

KingM&C SaatchiAlexander ElersLinda ElersBjarte Eide

Ny adress blir Skeppsbron i Gamla Stan och snabbväxande M&C Saatchi som drog igång verksamheten så sent som i januari.  
– Vi kunde inte vara mer nöjda med att få med Linda och Alexander i vårt växande team på Skeppsbron. De representerar några av de allra bästa talangerna i Skandinavien. De kommer att göra en stor skillnad för våra kunder genom sin energi, affärsförståelse och kreativa höjd, säger vd Bjarte Eide i en kommentar.

Samtidigt breddar nu byrån sin ägarkrets. Tidigare ägde nätverket 60 procent medan Bjarte och Klara Eide samt Martin Cedergren och Patrick Dry ägde 40 procent.
–  När M&C Saatchi kontaktade oss klaffade det direkt. Det finns fantastiskt duktiga människor och en enorm energi där. Vi kommer givetvis att sakna både människorna som jobbar på King och kunderna. Men efter femton år känns det helt rätt att ta nästa steg och gå vidare, säger Alexander Elers i ett pressmeddelande.

De båda kreatörerna ansluter den 2 december.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.