Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

M&C Saatchis tillskott: ”Har fått 500 ansökningar”

Publicerad: 9 augusti 2013, 10:36

Från vänster: Erika Håkansson, strateg, Charlotta Odelstierna, team assistent, Therese Flodin, produktionsledare, Kajsa Albertsson, grafisk designer, Johan Holmström, projektledare, Maria Vasilis, finance manager

M&C Saatchi har vunnit över en handfull pitcher sedan man drog igång den svenska verksamheten i slutet av förra året. Byrån rekryterar kontinuerligt och presenterar nu de senaste tillskotten. – Vi har hittills fått över 500 ansökningar både från Sverige och utomlands, säger vd:n Bjarte Eide.


Ämnen i artikeln:

M&C SaatchiBjarte Eide

Byrån har bland annat fått in Carlsberg, LG, Oxfam, Viasat och SPP.

I  dagsläget har M&C Saatchi 14 anställda.

– Vi rekryterar kontinuerligt och har  hittills fått över 500 ansökningar både från Sverige  och utomlands. Nu har vi precis fått in ett par nya fantastiska  personer till vårt team som bland annat kommer att arbeta med SPP men  målet är inte att bli en viss storlek, säger Bjarte Eide och fortsätter:

– Vi vill växa försiktigt med våra  kunder och på resan få med oss nya duktiga människor  som kan komplettera vårt växande team.

Hur utvecklas ni ekonomiskt?
– Vi ser vårt första år som  en investering men har sedan starten, för lite mer än ett halvår  sedan, utvecklats mycket positivt. Det beror på helt enkelt på de  personer vi har samlade på Skeppsbron, och på kunder som tror lika  mycket som oss på det vi gör. Det känns väldigt kul att vi fått ett så  positivt bemötande av branschen och marknaden.

Senaste nytillskotten:

Erika Håkansson, Strateg (senast från Arnold Worldwide Boston)
Charlotta Odelstierna, Team assistent (senast från DDB)
Therese Flodin, Produktionsledare (senast från McCann)
Kajsa Albertsson, Grafisk designer (senast från Honesty)
Johan Holmström, Projektledare (senast från Telenor)
Maria Vasilis, Finance Manager (senast från Dagmar)

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

M&C SaatchiBjarte Eide

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.