Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Magnus Jakobsson leder Guldägget 2017

Publicerad: 23 november 2016, 07:45

Magnus Jakobsson, Guldäggets ordförande.

Foto: Pressbild

Åkestam Holsts cd får prestigeuppdraget som huvudorförande för juryn.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstMagnus JakobssonKOMMGuldägget

Magnus Jakobsson har suttit i Guldäggsjuryn tidigare och har belönats med ett stort antal priser genom åren. Nu får han hedersuppdraget att leda juryns arbete inför nästa års gala.
– Det känns otroligt hedrande att få rollen som ordförande för Guldägget 2017. Ser fram emot att få vara med och ta del av diskussionerna som till slut ska mynna ut i det som är årets allra bästa kommunikation i en rad kategorier. Som vanligt söker vi idéhöjd, hantverk och relevans i en perfekt kombination. För mig personligen är idéhöjd något jag skulle vilja fokusera på extra mycket i år. Kreativa idéer driver både den här branschen och våra kunders affärer framåt, säger Magnus Jakobsson i en kommentar.

Han började arbeta som kreativ chef på Åkestam Holst tidigare i år. Dessförinnan har han arbetat som både kreatör och kreativ chef på DDB Stockholm, copywriter på Saatchi & Saatchi och den engelska reklambyrån St Luke's, och som musikredaktör på Vice Magazine.
– Guldägget är en hemmaarena för Magnus som har tävlat och vunnit i många år. Han har även suttit ett flertal gånger i juryn och har där gjort ett fantastiskt arbete, så valet av honom som juryordförande föll sig naturligt. Jag ser fram emot att följa hans arbete med att leda och inspirera årets jury, kommenterar Linda Nilsson, projektledare för Guldägget.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.