Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Mäklarens udda annonsserie leder ända in i sängkammaren

Publicerad: 12 juli 2017, 12:00

En riktig helkväll med lägenhetsparet.

Foto: Mäklarhuset.

En svårsåld lägenhet och en innovativ mäklare. Det ledde till en minst sagt speciell bostadsannons.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerAnnons

Det är inte helt lätt att få den 125 kvadratmeter stora trean i Malmö såld. Efter ett par visningar stod lägenheten fortfarande utan ny ägare.

Det fick Mäklarhus-mäklaren Karsten Johansen att tänka i nya banor. Vad skulle hända om han iscensatte en berättelse om en festkväll för att få våningen såld?

Sagt och gjort anlitades statister för att genomföra berättelsen. Det hela resulterade i en bildserie med ett par som gör sig iordning, tar hand om sina gäster, festar, går ut – och går och lägger sig tillsammans för lite kvällsmys i sängkammaren.

– Jag var väldigt nyfiken på hur reaktionerna skulle bli. Skulle folk störa sig på det här? säger Karsten Johansen till Expressen.

Reaktionerna visade sig vara blandade. Någon blev arg, en annan skrattade och en tredje tyckte att det var töntigt, men annonsen har också gett Karsten Johansen fem visningar.

– Jag har försökt ta det här med annonser förbi vita liljor och gula citroner. Jag vill få folk att tänka till, säger Carsten Johansen.

Här är bildserien i sin helhet.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerAnnons

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.