Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Malmö-vinnare får staty av sig själv

Publicerad: 28 maj 2013, 05:14

Reklambyrån Lite Attention i Malmö fick uppdraget att informera allmänheten om de stora ombyggnaderna i trafiknätet av Malmö Stad. I dag lanseras kampanjen "Malmö på väg" som ska sprida information om vad som pågår och väcka lust och stolthet hos Malmöborna.


Ämnen i artikeln:

Malmö StadLite Attention

– Det är lätt att bli irriterad över ombyggnationer när man rör sig i trafiken. Men om man förstår att det kommer att leda till något gott känns det  positivt, säger Linda Medberg på Malmö Stad.

Enligt Malin Wikerberg, creative director på Lite Attention, är det den positiva aspekten som är utgångspunkt för hela kampanjen.

– Vi ville få folk att förstå hur fantastiskt det är att Malmö expanderar och att vi är på väg att bli  framtidens stad just nu.

För att få folk att känna sig delaktiga i stadens förändringar har en stor tävling utlysts där vinnaren får tillverkat en mäktig helkroppsstaty av sig själv. Statyn skall avtäckas med pompa och ståt under Malmöfestivalen i augusti 2013.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Malmö StadLite Attention

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.