Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Många nya kunder till Nya Eventum

Publicerad: 29 april 2010, 07:58

Nya Eventums kundlista växer stadigt. Danske Bank, ICA, Jernhusen, PostkodLotteriet, Trygg-Hansa, Farsta Centrum och Pandox är några som byrån börjat jobba med den senaste tiden. Nu förstärker byrån med den nya producenten Mia Rossling.


Mia Rossling.

Byråns vd Mats Ahldén har tidigare jobbat med Mia Rossling, då Baluba producerade reklamtävlingarna 100-wattaren och Eurobest. Men den senaste tiden har hon jobbat som tävlingsproducent på Melodifestivalen tillsammans med Christer Björkman.

- Jag har märkt att jag älskar kopplingen mellan underhållning och kommunikation, därför blev jag oerhört glad när jag fick frågan att börja på Nya Eventum. Möjligheten att kombinera min bakgrund från tv och event i en ny form, dessutom tillsammans med gänget på Nya Eventum är en dröm. Nu vill jag vara med och bygga en helt ny typ av eventbyrå, säger Mia Rossling i en kommentar.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.