Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Manpower sparkar in öppna dörrar

Publicerad: 6 april 2017, 07:02

Foto: Faksimil

I en ny kampanj lyfter Manpower fram gamla klyschor från arbetsmarknaden.


Ämnen i artikeln:

GranathBizkit HavasManpowerJämställdhetReklamMångfald

"Erfarenhet är en tillgång", "Unga måste få chansen", "Alla tjänar på jämställdhet". Har du hört det förut? I en ny kampanj, framtagen av Granath, lyfter Manpower fram arbetsmarknadsklyschor och berättar att de fortfarande jobbar med dem.

– Att prata om hur viktigt det är med mångfald och jämställdhet idag är att slå in öppna dörrar. Trots det är verklighetens arbetsmarknad inte lika öppen för alla. Därför kommer vi att fortsätta prata om hur viktigt det är och visa att det enda som ska betyda något är vad du kan och vill, säger Hélène Norinder, Marketing Manager Manpower.

Filmen kommer att gå i digitala kanaler.

– Trots att alla är ganska överens om hur viktiga dessa frågor är, händer det inte tillräckligt mycket. Därför tänker vi fortsätta tjata om detta, fortsätta slå in öppna dörrar tills de faktiskt öppnas på riktigt, så att arbetsmarknaden blir lika öppen för alla – oavsett kön, ålder eller ursprung, fortsätter Hélène Norinder, Marketing Manager Manpower.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.