tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Margaux Dietz frontar Gina Tricots barnkollektion

Publicerad: 4 september 2019, 07:24

Margaux Dietz och sonen Arnold besöker Gröna Lund i Gina Tricots nya kampanj.

Influencern Margaux Dietz och sonen Arnold har en heldag på Gröna Lund iklädd matchande outfits i kampanjen för Gina Trictos nya barnkollektion.

Ämnen i artikeln:

Influencer marketingGina TricotReklamGröna LundMargaux Dietz

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


I mars tidigare i år lanserade modekedjan Gina Tricot sin första barnkollektion "Gina Tricot Mini" med ett "mommy and me"-koncept som innebär att mammor och barn kan matcha sina outfits. För att möta kundens efterfrågan släpptes en andra kollektion med fokus på semesterkänsla. Nu är det dags igen, torsdag den 5 september lanserar modekedjan en back to school-kollektion med matchande höstplagg för mammor och barn.

Kampanjen frontas av Youtube-profilen och influencern Margaux Dietz och hennes son Arnold, 2 år. I kampanjen får vi följa med Margaux och Arnold, iklädda olika outfits, under en fartfylld heldag på Gröna Lund i Stockholm. Dagen avslutas med sagostund i soffan.

LÄS MER: "Bianca Ingrosso hyllar mammajeans i Gina Tricots nya kampanj"

– Vi är otroligt glada över samarbetet med Margaux, vi känner att hon verkligen speglar vår kund. Margaux är folkkär, vi är folkkära. Vi älskar hennes smittsamma glädje och energi, hon är både genuin och naturlig. Alla barnplagg i kollektionen är unisex så det känns extra kul att få visa upp plaggen med hennes son Arnold i kampanjen, säger Karin Westas, communication & concept director på Gina Tricot, i ett pressmeddelande.

Margaux Dietz:

– Jag är jätteglad och oerhört tacksam över att få vara kampanjansikte för den här kollektionen. Det här är en stor ära för mig och jag kan fortfarande inte tro att det är sant. Måste säga att jag älskar alla fina t-shirts, mycket för att hela familjen kan matcha varandra. Min son Arnolds favoritplagg är byxorna som ser ut som riktiga jeans, men känns som mjukisar. Äntligen kan han ha på sig snygga jeans och ändå vara helt bekväm när han leker.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev