Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Maria Lindholm lämnar Resumé

Publicerad: 29 april 2008, 13:38

Reklamreportern Maria Lindholm lämnar Resumé för jobbet som redaktionssekreterare på Elle.


Maria Lindholm.

Berätta om ditt nya jobb!
– Jag ska vara redaktionssekreterare på Elle, ett vikariat för Lovisa Lundström som blir redaktionschef nu när Mari Janson är föräldraledig. Jag vill jobba mer med magasin och det finns inget bättre och proffsigare sådant i Sverige än Elle. Så det ska bli otroligt roligt. Jag börjar i juni.

Hur länge har du jobbat på Resumé?
– Jag fick mitt första vikariat år 2000, sedan har jag jobbat för Resumé i olika former sedan dess, bortsett från två föräldraledigheter, och tjänstledigt för en tv-säsong och frilansuppdrag.

Hur känns det att lämna Resumé? Vad kommer du att sakna mest?
– Tråkigt men roligt med. Jag kommer sakna alla på redaktionen mest, några av mina bästa vänner jobbar här.

Ditt roligaste minne?
– Jag tycker jag skrattar jättemycket varje dag!

Resumés chefredaktör Viggo Cavling:

– Det är jättetråkigt att Maria slutar, samtidigt är det kul att våra medarbetare är attraktiva för andra medieföretag. Maria har varit en otroligt värdefull reporter här på tidningen som har gjort otroligt mycket bra grejer. Jag tänker speciellt på hennes artiklar i magasinet, sin blogg och alla nyhetsgrejer, senast i fredags var hon först med DDB:s vd avgång.

– Nu letar vi efter en ny reklamreporter som ska utveckla och förnya vår reklambevakning. Är någon intresserad av jobbet är det bara att ringa eller mejla mig och berätta om sin förträfflighet.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.