Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Maria Ziv till SOS Barnbyar

Publicerad: 25 april 2014, 06:42

Maria Ziv.

Maria Ziv – tidigare marknadschef på VisitSweden och numera global varumärkes- och kommunikationschef på Oriflame – tar plats i styrelsen för SOS Barnbyar. – Jag blev glad och smickrad när jag fick frågan av valberedningen, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Maria ZivSOS BarnbyarOriflame

I samarbete med reklambyrån Volontaire skapade Maria Ziv den prisbelönta kampanjen "Curators of Sweden" för Visit Sweden. I fjol gick hon vidare till Oriflame.

Nu väljs hon in i styrelsen för SOS Barnbyar.

– Det känns bra att få använda min kommunikationskompetens till något så viktigt som att bidra till att ge barn i världen ett bättre liv och en tryggare uppväxt, säger Maria Ziv.

Om kombinationen med jobbet på Oriflame och styrelseuppdraget säger hon:

– Oriflame stödjer ett antal välgörenhetsorganisationer världen över och är bland annat medgrundare till World Childhood Foundation. Att medarbetare engagerar sig personligen i välgörenhet ligger i företagskulturen. Varje anställd får tex använda en arbetsdag per år för att engagera sig i en välgörenhetsaktivitet de själva väljer.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.