Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Marknadschefen lämnar Rättviseförmedlingen

Publicerad: 29 augusti 2014, 07:20

Andreas Drufva.

Marknadschefen Andreas Drufva lämnar Rättviseförmedlingen.Han var den första avlönade mannen i organisationen. Drufva går tillbaka till Postkodlotteriet där han jobbat tidigare.


Ämnen i artikeln:

PostkodlotterietAndreas DrufvaRättviseförmedlingenSofia Embrén

Förra hösten rekryterade Rättviseförmedlingen Andreas Drufva från Friends som ny marknadschef. Han blev då den första avlönade mannen i verksamheten.

Men sejouren på ”Rättis” blev kort.

I dag kom beskedet att Andreas Drufva går till Postkodlotteriet där han jobbade för några år sedan med uppbyggnaden av bolagets samarbete med ideell sektor.

– Jag hade ett uppdrag när vd:n Sofia Embrém var föräldraledig, då uppstod en lucka. Så det var bestämt på förhand. Det har varit helt fantastiskt att jobba på Rättviseförmedlingen som har sin vagga i sociala medier. Många företag blickar åt det hållet, säger Andreas Drufva.

På Postkodlotteriet blir Andreas Drufva strateg – han kommer att jobba med att utveckla varumärket till något mer än lotterivinster och underhållning.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.