Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Markus Reklambyrå öppnar i Stockholm

Publicerad: 4 januari 2018, 14:49

Markusmedarbetare efter vinsten i förra årets 100-wattare. Till höger en bild från den prisbelönade kampanjen.

Reklambyrån Markus inleder ett samarbete med Social Media Lab och stärker sin närvaro i Stockholmsredaktion.


Ämnen i artikeln:

MarkusReklam

Reklambyrån Markus har tidigare varit baserade i Linköping. I och med samarbetet med digitala marknadsföringsbyrån Social Media Lab kommer Markus i framtiden att utlokalisera några av sina medarbetare till SML:s kontor i Stockholm.

Samarbetet innebär också att de två byråerna kommer att jobba tätt tillsammans med dagligt kunskapsutbyte från sina respektive branscher och därigenom utveckla sina erbjudanden. Syftet är att komma närmre sina kunder i Stockholm samt öka möjligheterna att ta hem framtida pitcher i regionen.

– Vi har jobbat ihop under flera år och har imponerats av hur SML levererar expertis inom digital marknadsföring till våra gemensamma kunder. SML är en av de mest erfarna digitala byråerna i Sverige med en imponerande kundlista. Vi hoppas kunna stärka SML med kreativ och resultat orienterade kommunikationsinsatser för befitliga och nya kunder, säger Per Nelson, byråchef på Markus.

Markus tog i november 2017 hem 100-wattaren i kategorin Ideellt med sin film för kvinnojouren Ellinor.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

MarkusReklam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.