Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Mats Ahldén ny vd för Eventum

Publicerad: 13 Januari 2010, 08:53

Mats Ahldén, Staffan Holm, Petter Håkansson- det blir den nya ägartrion i eventbyrån Nya Eventum. Tillsammans ska de skapa Sveriges första producent av varumärkesbyggande underhållning.


Ämnen i artikeln:

Eventum

Ahldén, Holm och Håkanson.

Mats Ahldén, tidigare vd för event- och tv- produktionsbolaget Baluba och marknadsdirektör på McDonald’s, går in som vd och delägare i eventbyrån Eventum. Tillsammans med de nuvarande ägarna Staffan Holm, ordförande för Live Nation Sweden samt sponsringsbyrån Håkanson United skapar de Nya Eventum som ska bli Sveriges första producent av varumärkesbyggande underhållning.

– Med vår samlade erfarenhet från underhållning, event, sport samt strategisk kommunikation blir vårt erbjudande unikt på marknaden och vi kan hjälpa företag att dra nytta av underhållningsbranschens kraft när det gäller att beröra sin publik i syfte att bygga varumärken och driva försäljning, säger Mats Ahldén, tillträdande vd och ny delägare i Nya Eventum i ett pressmeddelande.

I samma skede som Mats Ahldén tillträder avgår Lars Einar Engström som vd, men fortsätter att arbeta med Eventums uppdrag att etablera ABBAWORLD internationellt. Engström är sedan en tid tillbaka etablerad i London. 

Nya Eventums befintliga kunder är idag bland andra Melodifestivalen, Folksam, Ericsson, Posten och TV4.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Eventum

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.