Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Matter får ny vice vd

Publicerad: 26 november 2014, 09:12

Charlotte Henriksson blir vice vd för Matter.

Charlotte Henriksson tar över som vice vd på content-byrån Matter.


Ämnen i artikeln:

Matter

Charlotte Henriksson har sedan tidigare suttit i ledningen men kommer nu även få personalansvar och operativt ansvar verksamheten i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Charlotte är en perfect match för rollen. Hon har en skön mix av strategisk kommunikation kombinerat med tidigare chefserfarenhet från industribranschen. Att jobba ihop med Charlotte är att få saker gjorda så därför känns det inspirerande att ha henne vid min sida, säger Mathias Eriksson, vd och grundare av Matter, i ett pressmeddelande.

Hon har varit på Matter sedan januari 2013 som affärsansvarig producent. Hon efterträder Johan Widerholm som tidigare i höstas gick till SVT.

– Förändringarna i medielandskapet går fort nu. Därför känns det superkul att få det här förtroendet och fortsätta att utmana branschen tillsammans med våra kunder, säger Charlotte Henriksson i en kommentar.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Matter

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.