Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Max-chef dröjer ett tag till

Publicerad: 26 juni 2013, 09:32

Anders Forsstens efterträdare har ännu inte presenterats.

I mars kom beskedet att Anders Forssten lämnar jobbet som marknadschef på Max efter tolv år. Han gör sin sista dag den sista juni – men ersättaren har ännu inte offentliggjorts. Tills en efterträdare är på plats svarar biträdande marknadschef Henrik Eriksson för den operativa driften av marknadsavdelningen.


Ämnen i artikeln:

Max

Anders Forssten går till Seamless som står bakom mobilbetaltjänsten Seqr.

I ett avskedsmejl skriver Anders Forssten:

”Sista juni slutar jag på Max och min efterträdare kommer att presenteras inom kort. Till min efterträdare är på plats ansvarar biträdande marknadschef Henrik Eriksson för den operativa driften av marknadsavdelningen. I övrigt fungerar allt som vanligt och ni kontaktar respektive ansvarig för aktuella frågor.”

Max reklambyrå är McCann. Pr-uppdraget ligger hos Mindmakers.

Anders Forsstens avskedsmejl i sin helhet:

Efter en fantastisk resa från 17  restauranger i norra Sverige till drygt 100 på 4 marknader är det dags  för mig att gå vidare till nya utmaningar. Det har varit enormt kul,  lärorikt och utvecklande att få vara del av Max expansion genom åren.

Jag  vill med detta mail passa på att tacka alla som jag fått möjlighet att  lära känna och jobba med genom åren. Utan er hade inte jag eller Max  varit det vi är idag – TACK.

Sista juni slutar jag på Max och min  efterträdare kommer att presenteras inom kort. Till min efterträdare är  på plats ansvarar biträdande marknadschef Henrik Eriksson för den  operativa driften av marknadsavdelningen. I övrigt fungerar allt som  vanligt och ni kontaktar respektive ansvarig för aktuella frågor.

Nästa utmaning för mig blir att lansera mobila betalningar SEQR som global marknadschef på Seamless/SEQR.”

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Max

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.