Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Max slår tillbaka efter vandalisering

Publicerad: 19 april 2011, 09:30

I slutet av januari öppnade hamburgerkedjan Max sin första restaurang i Falun – till Falubornas stora glädje. Men de senaste veckorna har kedjans annonsskylt utanför konkurrenten McDonalds vandaliserats ett flertal gånger. Nu biter Max tillbaka – med annons i Falu-Kuriren.


Ämnen i artikeln:

Max

Max annons i Falu Kuriren.

I Falu-Kuriren idag kan man se en annons från Max där det bland annat står ”Tack Falun! Ni har gjort vår nya restaurang till en succé. Men vad är det för clown som har rivit ner vår reklamskylt?”.

– Faluborna har varit väldigt nöjda över Max etablering och vi har fått ett väldigt positivt bemötande så det är givetvis väldigt tråkigt när någon river ner vår skylt på det här sättet. Vi valde att göra något roligt av det och det är därför vi satte in annonsen i Falu Kuriren. Det är en liten blinkning till Faluborna, säger Anders Forssten, marknadschef på Max, till Resume.se.

Skylten, som sitter i närheten av McDonalds i Falun, har blivit vandaliserad två gånger på kort tid. I veckan gör man ett nytt försök och sätter upp en ny skylt.

Kan det vara en McDonalds-älskare som varit framme?
– Vi vet inte vem det är som kan har gjort det, vi får se hur länge den nya skylten får sitta uppe, säger Anders Forssten.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Max

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.