Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Max Vitali: Jag är ett fan av honom

Publicerad: 7 maj 2014, 14:54

Max Vitali (till vänster) får en nygammal kollega i Lukas Hammar som lämnar Social Club för Callboy.

Max Vitali, aktuell som regissör för Volvos nya #madebysweden-film med Robyn, får en ny kollega på Callboy. Det är Lukas Hammar, medgrundare av Acne Film, som ansluter till produktionsbolaget. – Som ett fan av Lukas, både som människa och regissör, känns det spännande och roligt att jobba närmare varandra igen, säger Max Vitali.


Ämnen i artikeln:

Callboy

Lukas Hammar inledde karriären på reklambyrån Paradiset och var med och grundade Acne Film.

Under de senaste åren har han jobbat på Social Club där han bland annat stått bakom ANR BBDO:s filmer med superhjältar för Unionen. Senaste projektet var för Cuprinol med London-byrån 18ft and Rising.

Nu har han värvats till Callboy av regissören Max Vitali och producenten Nils Ljunggren – duon som startade produktionsbolaget 2004.

– Nils och jag arbetade med Lukas på ACNE Film. Som ett fan av Lukas, både som människa och regissör, känns det spännande och roligt att jobba närmare varandra igen, säger Max Vitali i ett pressmeddelande.

Lukas Hammar:

– Jag gillar verkligen Callboy, de har integritet och jag tycker det syns i deras filmer att de utmanar projekten. Det har varit fyra roliga år på Social Club men det var dags för någonting nytt.

Övriga regissörer på Callboy är Jesper Ganslandt och Thomas Hilland.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Callboy

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.