Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Medborgarskolan gör magasin

Publicerad: 9 juli 2013, 10:31

Medborgarskolan Region Väst satsar på magasin istället för traditionellt kursprogram.


I höst väljer Medborgarskolan Region Väst att byta ut det traditionella kursprogrammet mot ett 24-sidors magasin. Arbetet görs inhouse i samarbete med tidningsdesignern Tony Henschel och redaktören Sofia Eriksson.

I mitten av magasinet finns även en editionerad kursbilaga. Genom det nya magasinet vill Medborgarskolan ge kunder och läsare ett mervärde i form av lättillgängliga och allmännyttiga artiklar, intressanta intervjuer och kul nedslag inom aktuella och relevanta ämnesområden.

Magasinet kommer främst att skickas ut till befintliga kunder i en upplaga av 80.000 ex två gånger om året. Premiärnumret landar i brevlådorna fredagen den 16 augusti.

Som komplement till magasinet skickas en vecka senare ett vykort ut till en bredare målgrupp, bestående av ca 500.000 hushåll i Västra Götaland och Halland, med en inbjudan att beställa magasinet direkt från Medborgarskolan.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.