Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Michael Storåkers lämnar Bukowskis

Publicerad: 26 mars 2014, 13:48

Michael Storåkers.

Foto: Isabelle Pedersen.

Anna-Karin Laurell tar över som vd för Bukowskis efter Michael Storåkers. Han har valt att lämna företaget. – Jag har fått vara med om en fantastisk förändringsresa med mina vänner och enastående kollegor på Bukowskis, nu är det dags att gå vidare, säger Michael Storåkers.


Ämnen i artikeln:

Storåkers McCannMichael StoråkersFolksamBukowskis

Michael Storåkers har tidigare grundat reklambyrån Storåkers McCann – idag McCann Sthlm.

Han blev vd för Bukowskis 2010, men lämnar nu bolaget.
–  Jag vill rikta ett stort tack till Michael Storåkers för det  imponerande arbete han utfört under de senaste fyra åren, säger Lukas  Lundin, styrelseordförande för Bukowskis i en kommentar.

Lukas  Lundin uppger att bolaget under Michael Storåkers ledning har ökat  försäljningen kraftigt och genomgått en finansiell vändning.

Lukas  Lundin anser också att det digitala erbjudandet har etablerats  samtidigt som Michael Storåkers har bidragit till att öppna upp  Bukowskis för fler.

Michael Storåkers kvarstår vd fram till och med augusti och ska även sitta kvar i Bukowskis styrelse.

Anna-Karin Laurell kommer närmast från en tjänst som vd på Salus Ansvar inom Folksam.

–  Bukowskis Markets starka utveckling hade inte varit möjlig utan den  djupa kompetens som företaget besitter när det gäller värdefulla  konstföremål. Det är en spännande utmaning att få medverka i denna  utveckling, säger Anna-Karin Laurell i en kommentar.

Resumé har sökt Michael Storåkers.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.