Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Microsoft lanserar flytthjälpen med 15 IT-konsulter

Publicerad: 8 oktober 2013, 08:06

Microsoft går ut i en nationell kampanj rattad av JMW och Wunderman Danmark, där it-konsultföretag i hela landet bistår företag med kunskap och verktyg som behövs för att kunna bli en modern arbetsplats.


Ämnen i artikeln:

MicrosoftJMW

Med den nya kampanjen Flytthjälpen, får företag möjlighet att upptäcka nya och smarta lösningar som förändrar deras sätt att arbeta. Det är ett initiativ som Microsoft hoppas ska göra det enkelt för företag att uppgradera sin teknik för att få ökad produktivitet, ett mer flexibelt arbetssätt och bli en modern arbetsgivare.

– Kampanjen är också en del i vårt arbete med att belysa säkerhetsaspekterna, säger Eva-Mia Westergren, produktmarknadschef Windows, Microsoft. Idag sitter flera företag runt om i landet på Windows XP och Office 2003. Supporten för dessa produkter upphör den 8 april nästa år vilket kommer att innebära stora säkerhetsrisker. Vi vill också med Flytthjälpen finnas där för företag som behöver experthjälp och resurser. Vi vill visa dem möjligheterna med modern teknik och hjälpa dem ta steget till att bli en attraktiv arbetsgivare.

Initiativet är ett samarbete mellan Microsoft och 15 it-konsultföretag i hela landet. Via Flytthjälpens sajt, navet i all kommunikation, kan företag ta del av rabatter, erbjudanden på utbildningar och hårdvara från samarbetspartners.

I kampanjen ingår även tävlingen, It i världsklass – där företag kan vinna modern it till ett värde av cirka 300 000 kronor.

JMW kommunikation står bakom kampanjkoncept och copy. Wunderman Danmark har producerat kampanjenheter.  

Arbetsgrupp JMW kommunikation
Thomas Hansen, Kundansvarig och projektledare
Canan Yasar, Projektledare och copywriter
Andreas Wingren, Junior PR-konsult

Arbetsgrupp Wunderman Danmark
Lone Tjerrild, Senior Account Director
Jessica Sparr, Senior Art Director

Ämnen i artikeln:

MicrosoftJMW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.