Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Microsoft nya reklamsmocka mot Apple

Publicerad: 26 januari 2021, 11:35

Microsoft hånar Macbook Pros Touch Bar i den senaste tv-kampanjen.


Ämnen i artikeln:

AppleMicrosoft

Microsoft har för vana av att ta avstamp i konflikten mellan Mac och PC i sina reklamkampanjer Apples Touch Bar som får sig en släng av sleven. I en reklamfilm som sändes i samband med helgens NFL-matcher.

I reklamfilmen för Surface Pro 7 jämförs Microsofts dator med Macbook Pro. Den unga mannen i reklamfilmen klagar på att Macbook Pros pekskärm endast är en ”liten remsa” och refererar till en kritik mot Touch Bar som har funnits hos vissa Mac-användare. Apple har också tillkännagivit att de kommer att lansera en redesign av MacBookPro senare i år, där det ryktas om att Touch Bar kommer att ersättas.

”Mac gave me this little bar, but why can’t they just give me a whole touchscreen?”, säger killen i reklamfilmen.

I den aktuella rekamkampanjen försöker Microsoft positionera Surface Pro 7 som en gamingdator och som ett billigare alternativ till Apples produkt.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

AppleMicrosoft

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.