Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Mini Vader-feber i USA

Publicerad: 9 februari 2011, 10:13

USA har fått mini-Vader-feber. Mini-Vader-skådespelaren, sexårige Max Page, har blivit superstjärna och Volkswagen har släppt en ny film med bortklippta scener.


Ämnen i artikeln:

VolkswagenSuper Bowl

Volkswagens reklam för nya Passat under Super Bowl, gjord av Deutsch/LA, har blivit en historisk succé.

Filmen släpptes redan för en vecka sedan på Youtube. I går morse, tisdag, hade filmen visats 18,5 miljoner gånger och i går kväll var antal visningar uppe i 21, 5 miljoner.

Redan i måndags var skådespelaren bakom Little Darth Vader-masken, Max Page, med i MSNBCs tv-soffa och sedan dess har han varit följetong i amerikansk tv. I dag vet alla amerikaner att Max inte vågar se Star Wars-filmerna och att han har en inopererad pacemaker vilket ger honom ännu mer släktskap med Darth Vader.

I går fick Little Darth Vader på CBS News möta Big Darth Vader eller i vilket James Earl Jones som är Darth Vaders röst i Star Warsfilmerna.

Volkswagen och Deutsch/LA har inte varit sena med att hoppa upp på vågen. I går presenterade man en film med bloopers och bortklippta scener från reklamfilmsinspelningen.

</div>

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

VolkswagenSuper Bowl

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.