Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Minis monsterreklam

Publicerad: 17 januari 2011, 08:01

En fem tons monstertruck och fyra Mini Coopers. Det är ingredienserna i den nya reklamfilmen som har producerats av svenska Camp David.


Ämnen i artikeln:

MiniCamp David

Den nya reklamfilmen har gjorts i 3D och riktar sig främst till den amerikanska marknaden. Det är inga mindre än MIT (Massachusetts Institute of Technology) som har hjälpt till i processen.

Filmen är inspelad på Sam Boyd Stadium i Las Vegas, och bakom den står produktionsbolaget Camp David. Robert Jitzmark är regissör och Peter Krydd och Anna Adamson har producerat.

- På det hela sett ett mycket roligt projekt från början till slut. Fantastisk byrå och kund, och att sen projektet filmades i Vegas och innehöll monstertrucks och 3D gör detta till ett av de absolut roligaste och mest intressanta jobb jag gjort, säger Robert Jitzmark i en kommentar.

Den nya reklamfilmen hade premiär i USA den 10 januari på bio och på tv. Tv-formatet klarar ännu inte av den nya tekniken och därför har man även gjort en High Definition 2D-version.

Arbetsgrupp

Byrå: BSUR

Produktionsbolag: Camp David Film

Uppdragsgivare: Robert Gocke

Regissör: Robert Jitzmark

Producent: Anna Adamson

Exekutiv Producent: Peter Kydd

Executive Creative Director: Jason Schragger

AD: Gian Carlo Lanfranco

Copy: Rolando Cordova

Projektledare: Mia Drexl-Schegg

Produktionsledare: Paula Atwell

DoP: Mattias Montero

Klippare: Gregers Dohn

Ljud: Sto.pp Sound

Musik: Massive Music

Post Production: Glassworks Amsterdam

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MiniCamp David

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.