Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Minst 10 bort från Klirr

Publicerad: 31 maj 2012, 10:25

Anders Hasselstrand, vd på Klirr.

Klirr hade ett resultat efter finansnetto på 8,7 miljoner kronor för 2011. Resume.se kan berätta att byrån genomför ett större uppsägningspaket – minst 10 personer får gå: – Det är ganska tråkig stämning här om man säger så, säger en av källorna.


Ämnen i artikeln:

KlirrAnders Hasselstrand

Klirr gjorde ett resultat efter finansnetto på 8,7 miljoner kronor för räkenskapsåret 2011 och delade ut 4,5 miljoner kronor till de fyra ägarna det året.

Resume.se kan nu berätta att byrån, med runt 70 anställda, genomför ett större uppsägningspaket trots vinsten – minst tio personer får lämna byrån. Beskedet kom i fredags.

Byråns vd Anders Hasselstrand vill dock inte kommentera uppgifterna:

– Om det nu skulle vara så finns det lagar och förordningar som reglerar vad man får säga i sådana sammanhang, säger han.

Vi har flera källor som uppger att ni sade upp massa folk i fredags? Hur kommer det sig med tanke på att ni gör ett mycket bra 2011?
– Jag tänker inte kommentera detta, säger Anders Hasselstrand.

Enligt Resume.se:s källor sker uppsägningarna brett.

Men varför säger ni upp folk om ni ändå gör vinst under 2011?
– Det har jag inte bekräftat, men man kan bara konstatera att 2012 är ett nytt verksamhetsår, säger Anders Hasselstrand.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

KlirrAnders Hasselstrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.