Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Miss Li gör Blossas nya vinjett

Publicerad: 2 november 2018, 09:09

Förra året begravde Blossa den klassiska Blossa-sången för gott. Inför årets vintermånader har man istället vänt sig till Miss Li som gjort en vintertolkning av "Den blomstertid nu kommer".


Ämnen i artikeln:

ReklamBlossa

Blossasången är en av de jinglar som satt sig allra starkast hos det svenska folket. Den klassiska låten hördes dock för sista gången för två år sedan, även om man frångått den vid tidigare tillfällen, till förmån för ett koncept som var mer inriktat på vinterns alla månader istället för bara julen.

I år har varumärket storsatsat på ett nytt ledmotiv för Sveriges mest sålda glögg. Via ett samarbete med Sony Music har Miss Li, som är kontrakterad till Sony, tagit fram en ny tolkning på sommarklassikern "Den blomstertid nu kommer". I den nya varianten, "Den vintertid nu kommer", tolkar sångerskan vintertid genom ett filter av brusten kärlek och emotionell kyla.

– Med "Den vintertid nu kommer" vill jag förmedla känslan av att vänta på, vara med och skiljas ifrån någon man tycker väldigt mycket om. För om det är någon tid på året där man umgås med människor man älskar, men som man tyvärr träffar alldeles för sällan, så är det under vintern och julen, säger Miss Li i ett pressmeddelande.

Låten har i skrivande stund drygt 100 000 spelningar och är även en del av Blossas Spotifyspellista "Vintertid" med Blossa där den delar plats med andra julklassiker.

– Äntligen vinter känner vi! Efter en lång varm sommar ser vi fram emot att kura ihop oss med en värmande kopp glögg tillsammans med nära och kära. Med "Den vintertid nu kommer" och hela vår spellista har vi skapat ett soundtrack till vinterns alla sammankomster. Vintermusik tillsammans med varma drycker är en perfekt match, säger Åsa Strömberg, senior brand manager på Blossa, i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklamBlossa

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.