Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Mobilkampanjer till extrapris

Publicerad: 18 mars 2010, 14:25

Idag lanseras Mobilklubb.se – en sajt där företag själva kan utforma och skicka sina mobilkampanjer. För 399 kronor kan du skicka upp till 400 sms.


Entrepenörerna Trond Bugge och Katarina Chowra presenterar sin affärsidè i Draknästet förra våren. Foto: SVT

Sajten har fått finansiering i förra omgången av Draknästet i SVT. Ljubo Mrnjavac, som grundade Pølsemannen, satsade en miljon kronor i företaget förra året.
– Det har varit jättebra. Ljubo förstår kundens perspektiv och är alltid tillgänglig. Vi är jättenöjda, säger Katarina Chowra.

Manna från himlen som ligger bakom Mobilklubb har tidigare drivit en tjänst där konsumenter som vill ha erbjudanden i mobilen kunnat anmäla sig. Nu vänder man på perspektivet.
– Vi har fått mycket förfrågningar från företag och har gjort en del kampanjer för bland annat Grandpa och Phonehouse.

I den nya tjänsten kan annonsören själv bygga sin kampanjsida och formulera det sms som ska skickas ut till kunderna. De får sedan ett sms med en länk till kampanjsidan. Annonsören kan också bestämma inom vilket geografiskt område utskicket ska gå ut.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.