Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Moderaterna spurtar med 99-timmarskampanj

Publicerad: 10 september 2014, 11:44

Skillnaden mellan blocken är mindre än 4 procent inför riksdagsvalet på söndag. Moderaterna valspurtar nu med en 99-timmarskampanj. Kampanjen inleds klockan fem idag. Samtliga moderater och ministrar deltar.


Ämnen i artikeln:

ModeraternaPer Nilsson

Valspurten innebär bland annat att samtliga förbund genomför aktiviteter från tidig morgon till midnatt med alltifrån utdelning av flygblad och dörrknackning till affischering.

Moderaterna har också passerat en miljon samtal och höjer nu sitt mål till 1,2 miljoner samtal fram till valdagen.

- Vårt budskap är enkelt, en röst på Nya Moderaterna är en röst för fler jobb, en regering som tar ansvar och en politik som får Sverige att växa, säger Per Nilsson, analys och kommunikationschef på Nya Moderaterna i en kommentar.

Moderaterna har också tagit fram nytt kampanjmaterial som ska sätta strålkastarljuset på jobbfrågan. Man har även tryckt särskilda flygblad i en halv miljon exemplar efter att partiets cirka en miljon valbroschyrer har tagit slut.

Per Nilsson menar att Alliansen går in i valspurten med medvind i ryggen.
- Vi får stärkt stöd i opinionsmätningarna och Socialdemokraterna tappar i opinionen och har fått försvagat förtroende i jobbfrågan. Det är tydligt att de här sista dagarna kommer att vara avgörande, säger Per Nilsson.

Han uppger också att spurtperioden är förlängd från 56 till 99 timmar.
- /.../jag tror att vi har mycket att vinna på valrörelsens sista dagar då
debatten blir mer intensiv, säger han.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

ModeraternaPer Nilsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.