Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Molly Nutley regisserar film för Plan Sverige

Publicerad: 2 oktober 2017, 13:44

Colin Nutley och Helena Bergströms dotter har regisserat den nya kampanjfilmen för Plan Sverige.


Ämnen i artikeln:

ReklamReklamfilmPlan Sverige

Molly Nutley, 22 år, följer sina föräldrars fotspår genom att också satsa på en karriär i filmbranschen. I Plan Sveriges nya kampanjfilm står hon för både manus och regi.
– Jag har det senaste året blivit så förbannad över hur världen ser ut och ville göra en film för att folk ska vakna och se hur utsatta flickor är. Det är helt galet att utvecklingen går åt fel håll! Vi är många som har fått nog och jag vill visa vilken kraft det blir när människor går ihop och tar avstånd, säger Molly Nutley i en kommentar.

I filmen syns välkända ansikten som William Spetz, Cissi Fors, Happy Jankell och Molly Nutleys mamma Helena Bergström. Samtliga medverkande har ställt upp pro bono.
– Jag är så trött på att kvinnor ska behöva driva den här kampen ensamma. Vi har ett gemensamt ansvar och vi är alla lika. Det är inte svårare än så, säger skådespelaren William Spetz.

Kampanjen leder fram till FN:s internationella flickdag den 11 oktober. Se filmen här nedan:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.