Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Momentums topprekryteringar

Publicerad: 19 september 2012, 09:31

Från vänster till höger: Katrin Hamp produktionsledare, Toomas Tartu vd, Anders Collin projektledare, Daniel Wallin copy, Joakim Ahnfelt ad.

Göteborgsbyrån Momentum rekryterar MQ och JC:s förre marknadschef, Anders Collin, som ny projektledare. Det är en av flera nyrekryteringar som ska stärka byrån.


Ämnen i artikeln:

Momentum Göteborg

Göteborgsbyrån Momentum, som ingår i McCann-nätverket, har rekryterat  Anders Collin som ny projektledare. Han har tidigare varit marknadschef  på MQ, JC och Guppi och även varit på reklambyrån Shout under en  period.

– Det är väldigt spännande att få Anders till vårt team. Anders är en  naturlig del i vår utveckling att förstärka kompetensen inom  detaljhandel och retail. Anders har också en väldigt god kunskap om  kommunikation och alla nya medier, säger Toomas Tartu, vd på Momentum.

Rekryteringen av Anders Collin är en av flera nyrekryteringar på  byrån. De har även anställt Katrin Hamp, närmast på Unilever, som ny  produktionsledare, Daniel Wallin som copywriter samt Joakim Ahnfelt som  art director. Daniel Wallin kommer närmast från PS Communications och  Joakim Ahnfelt från Start.

Kommer det att bli fler rekryteringar?
– Under hösten kommer vi att förstärka ytterligare på AD-sidan och vi  fortsätter vår digitala utveckling med nyanställningar, säger Toomas  Tartu.

Momentum är ett helägt dotterbolag till McCann Worldgroup och har bland andra Carlsberg, Subway och Libresse som kunder.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Momentum Göteborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.