Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Mondelez väljer GolinHarris och Cohn & Wolfe

Publicerad: 21 februari 2013, 09:03

Mondelez International har nu valt GolinHarris och Cohn & Wolf som de byråersom ska hantera PR av företagets samtliga varumärken på den svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

Golin HarrisCohn & Wolfe

Mondelez International, tidigare Kraft Foods, äger några av landets mest välkända varumärken som Gevalia, Philadelphia och Stimorol. För att bättre strukturera varumärkesbyggandet i icke köpta och egna kanaler har företaget valt att genomföra en omfattande byråvalsprocess i hela Norden.

I Sverige föll valet på GolinHarris och Cohn & Wolf. s

– Vi är givetvis oerhört glada över Mondelez Internationals val avsamarbetspartner i Sverige. Det är en uppdragsgivare med några av Sveriges mest älskade varumärken med lång historik i vårt land, säger Sofia Heidenberg, VD GolinHarris.

– Mondelez   International är ett oerhört spännande företag med  ett brett utbud  och det känns jättekul att ha fått förtroendet att få  arbeta med några  av världens mest älskade varumärken. , säger Marta Karlqvist vd på Cohn & Wolfe.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Golin HarrisCohn & Wolfe

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.