Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

MQ:s nya hopp

Publicerad: 7 april 2009, 11:45

I mars släppte MQ det nya konceptet ”MQ Urban life”. Då stod brottmålsadvokaten Hanna Lindblom modell för del ett, ”MQ Urban Girl”. Nu kommer del två. En kärlekskampanj med kändisar som Andreas Johnson, Julia Dufvenius och Yannik Tregaro.


Första delen av kampanjen visade upp vårens och sommarens byxsortiment. Del två visar vårens- och sommarens festkläder.

Kampanjen ”MQ Urban Love” är fotograferad av Peter Gehrke, stylist är Lisa Lindqwister. Gehrke och Lindqwister gjorde även del ett av kampanjen.

I kampanjen syns fem kända kärlekspar: Andreas Johnson och Lisa Knapp, Julia Dufvenius och Christopher Wollter, Emma Green och Yannik Tregaro, Lena Nyholm och David Hullberg samt Joel Pallvik och Josefin Westberg.

Kampanjen är signerad Catt & Co som MQ samarbetat med sedan 2002.

Joel Pallvik med flickvännen Josefin Westberg

En av de medverkade i den nya kampanjen är Joel Pallvik, som arbetar som pr-konsult på Cohn & Wolfe.

Hur gick det till?
– Jag blev uppringd av en stylist som sett mig ute i vimlet. Blev ganska ställd när jag fick frågan om jag och min flickvän skulle kunna tänka oss att ställa upp i MQ:s vårkampanj. Oerhört smickrande – så vi tacka ja på stört, säger Joel Pallvik.

Till skillnad från Hanna Lindblom, brottmålsadvokaten från första delen av MQ:s kampanj, har Pallvik jobbat lite som modell tidigare.
– Fast det var i Australien där jag pluggade pr och kommunikation vid RMIT University i Melbourne. Och så får jag får mitt största modelluppdrag nu. Jag är till exempel inte med i någon modellagenturer längre utan har valt att lägga allt fokus på min karriär inom pr, så kommer det här.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.