söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

MTG-profiler ger personlig hälsning till kunderna

Publicerad: 28 maj 2013, 14:40

I veckan startar Viasat sin nya födelsedagskampanj spm en del av konceptet "Viasat ger Tillbaka". Här blir Viasats kunder personligen gratulerade i en film med sång av Sarah Dawn Finer och hälsningar från MTG:s profiler.

Ämnen i artikeln:

ViasatMTGReklam

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Redan under förra året kickade Viasat igång "Ger Tillbaka" med personliga födelsedagshälsningar till kunderna. Nu tar man konceptet vidare med en ny film och bifogade födelsedagskort.

"Viasat Ger Tillbaka" är det namn som Viasat har på alla de initiativ man tar för att belöna sina befintliga kunder. Det senaste året har de bjudits på fotbollsresor, bio, nya fjärrkontroller, billigare boxar, 3D-events och mycket mer.

– Våra kunder är det viktigaste vi har. Vi har sedan många år tillbaka haft fokus på att säkerställa att de känner sig uppskattade och genom åren har vi skickat hem popcorn, ordnat filmvisningar, bjudit till sportevenemang och mycket mer. Att på ett oväntat sätt med glimten i ögat uppvakta dem på födelsedagen är ett av många initiativ som vi hoppas ska glädja kunderna, säger Jonas Karlén vd Viasat Sverige i ett pressmeddelande.

Reklamfilmen börjar med att det går upp för Hans Wiklund att Viasat-kunden "Jonas" fyller år. Han trycker på en knapp och in kommer artisten Sarah Dawn Finder som börjar sjunga på "Jag må han leva".

Medverkar i filmen gör även MTG-profilerna Robert Aschberg, Ola Wenström, Erik och Mackan och Göran Zachrisson. Bakom kampanjen står ROI Division.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev