Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

MTR Express vill utmana bilen i ny tv-reklam

Publicerad: 26 mars 2019, 14:45

I en ny reklamfilm vill MTR Express visa att de erbjuder en minst lika lyxig reseupplevelse som en bil.


Ämnen i artikeln:

SJMTR ExpressReklamTV4

SJ-utmanaren MTR Express lanserar en ny tv-reklam med syfte att visa att den fart, snygga design och känsla av lyx som förknippas med bilreklam passar lika bra för MTR Express rödsvarta tåg.

Filmen följer ett MTR Express-tåg och dess resenärer på en resa genom både urbana miljöer och öppna landskap, och kommer gå i TV4 och digitala kanaler under 2019. Kampanjen är producerad av den stockholmsbaserade produktionsbyrån Makeriet.

– Vi vet att våra kunder gillar våra tåg, servicen och den rymliga och omsorgsfullt designade ombordmiljön, "nybilskänsla" är något som återkommer ofta i feedback. Vi blev direkt väldigt taggade på Makeriets idé om att gå all-in på reseupplevelsen och göra världens första "premiumbilreklam för tåg". Jag är verkligen supernöjd med resultatet – vi visar att man kan resa klimatsmart utan att göra avkall på vare sig bekvämlighet, fart eller design, säger Peder Osterkamp, kommersiell chef på MTR Express, i ett pressmeddelande.

Team:

Produktionsbolag: Makeriet

Exekutiv Producent: Ville Olin

Producent: Patrick Sobieski

DoP: Marcus Möller

Drönaroperatör: Marcus Möller

Gaffer: Kamil Janowski

Post: Anton Nilsson

Musik/Ljud: Darwood Music

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

SJMTR ExpressReklamTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.